Første dag i London

Heihei. I dag sto vi opp i 7 tida og fekk frokost og dusja osv. Celine fekk frokostblanding menst eg fekk egg og Toast. Til matpakke hadde ho laga engelsk sandwich. Var brød med masse smør og cheddar ost. Fall ikkje akkurat i smak så vi endte opp med å ete på en cafe:) koslig det og da.

Om morningen blei vi kjørt til colindale station av vertsfamilien der vi møtte en kursleder som fulgte oss inn til byen. Der satt vi i en park ei god stond å snakka før alle kom og vi kunne begynde med undervisning. Meste av dagen gjekk egentlig til å sette seg inn i korleis ting foregikk og fikse nødvendige busskort osv.

På vei tilbake klarte vi selfølgelig ikkje å finne huset vi bodde i, så vi gjekk fram og tilbake på tvers av byen i over 3 tima. Blei masse telefona til EF fram og tilbake, men tilslutt bestemte vi oss for å gå til Edgware station, så måtte vertsfamilien hente oss der.

Dei e kjempe hyggelige og hadde laga middag til oss osv. Vi har fått nytt håp:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jenny Tomasgard

Jenny Tomasgard

19, Hornindal

Hei! Bloggen blir først og fremst brukt på reiser, og for at dokke heime skal få følge med på galskapen. Starta den i 2012 når eg var i London på språkreise, og tenkte eg kunne legge ut litt bilde frå turen til USA no sommeren 2015 også. Enjoy! :D Klem Jenny

Kategorier

Arkiv

hits