Camden market

Hei igjen:) tenkte eg skulle fortelle litt om markede i Camden som vi va på tidligare i dag. Det var ei kjempestor gate med bode og butikka på alle side. Det gjekk mest i singletta, gensera og ikkje minst capsa og hue i merka som OBEY og BOY, men der var alt mulig. Kjøpte to singletta, en genser og ei hue ( som blei stjelt....Kjipt).

Kinoen va forresten kjempemorsom og vi proppa i oss en heil haug med popcorn og sjokolade. Smart.

No sitte vi å ete middag her heime. I måra skal vi tilbake på skulen. Først skal vi på eit museum kl. 10, så har vi to skuletima fra hal 2 og utover. Etter det har vi fritid fram til hal 8. Då skal vi på bowling:))

Eg og Celine har gitt kvarandre shopping forbud i ei veke fra no, med unntak av alt som står på lista vi skal lage etterpå. Er så mange fristelsa her at det er umulig og styre seg, men vi prøva.. Kryss fingrane for oss, det trenge vi.

Ha en super dag :*
Klem Jenny

Én kommentar

anonym

29.07.2013 kl.01:23

digger bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Jenny Tomasgard

Jenny Tomasgard

19, Hornindal

Hei! Bloggen blir først og fremst brukt på reiser, og for at dokke heime skal få følge med på galskapen. Starta den i 2012 når eg var i London på språkreise, og tenkte eg kunne legge ut litt bilde frå turen til USA no sommeren 2015 også. Enjoy! :D Klem Jenny

Kategorier

Arkiv

hits