Første shoppingfrie dag ?

Heyhey:) Da var første shoppingfrie dag overstått, deilig <3

I dag tidlig klarte eg og Celine faktisk å vere veldig tidlig ute så da rakk vi en frokostdate på PRET A MANGER før vi skulle på museumet. Det e soleklart favoritt restauranten vår her nede. Så god mat og ikkje minst billig.

Inne på "The National Gallery" var det forbudt å ta bilde, men det var egentlig berre gamle maleri og kunst om Jesus osv. Så vi gjekk en kjapp runde der inne, så gjekk vi ut å chilla i sola.

Når vi var ferdig på museumet, reiste vi på Victoria secret i Oxford street. Fy søren for en butikk. Der blir det farlig for lommeboka vertfall. Etter det reiste vi på skulen å hadde to undervisningstima før vi reiste heim. Vi kan egentlig vere igjen eller gjer det vi vil på fritida, men eg og Celine bruka å reise heim og ete middag, så sleppe vi å bruke penga på mat.

Allerede i hal 7 tida reiste vi tilbake til Queensway der vi skulle bowle. Eg tapte så det sang, så da blei det trøstespising på yoghurtland. Dritkul butikk der du kan velge yoghurt og ta på masse bær, frukt, musli, og godteri. Himmelen<3 va så god at vi glømte heilt å ta bilde av den, men her er vertfall nåken bilde frå dagen.

Vilde <3

My roommate <3

Vilde, Celine og meg

Frida, Peter, Vilde, meg og Celine.

Ha en superduper dag -Jenny <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jenny Tomasgard

Jenny Tomasgard

19, Hornindal

Hei! Bloggen blir først og fremst brukt på reiser, og for at dokke heime skal få følge med på galskapen. Starta den i 2012 når eg var i London på språkreise, og tenkte eg kunne legge ut litt bilde frå turen til USA no sommeren 2015 også. Enjoy! :D Klem Jenny

Kategorier

Arkiv

hits