Perfekt dag

Etter skulen var ferdi reiste eg, Celine og Vilde på Camden market. Vi er blitt heilt forelska etter vi var der med klassa, å når vi kjøre forbi der uansett kunne ikkje vi dy oss. Det er forresten berre opent i helgene, så vi må utnytte det når vi kan. Brukte ca. 500 kr og en får utrulig mykje får pengane der.

Etter å ha shoppa ferdi reiste vi heim til oss og åt middag. Vi slapp heldigvis å reise tilbake på discoet, takk gud for det. Har godt i ett sia vi kom så det va virkelig på tide. Ut på kvelden tok Sarah, som er host mammaen vår, oss med ut på en gåtur rundt i nabolaget. Berre 5 min gåtur unna kjem vi til kjempefine hus til mange mange millionar, å dei fine bilane står på rekke utafor. Litt morsomt å sjå kor fort standarden på husa endra seg. Kan vere kjempedårlige hus også runda du ett hjørne og ser dei villaene. Litt spesielt. Her e nåken bilde frå turen vår.

God natt <3
- Jenny

2 kommentarer

s0th

03.08.2013 kl.01:02

kjempe fin blogg !

Jenny Tomasgard

15.08.2013 kl.13:48

s0th: tusen takk, din og <3

Skriv en ny kommentar

Jenny Tomasgard

Jenny Tomasgard

19, Hornindal

Hei! Bloggen blir først og fremst brukt på reiser, og for at dokke heime skal få følge med på galskapen. Starta den i 2012 når eg var i London på språkreise, og tenkte eg kunne legge ut litt bilde frå turen til USA no sommeren 2015 også. Enjoy! :D Klem Jenny

Kategorier

Arkiv

hits