River cruise and Greenwich market

Vart ferdi tidlig i dag så no står vi å venta på at vertsmammaen vår skal komme med pizza til oss. Var som sagt på River cruise og Greenwich market i dag. Båtturer tok en times tid og frakta oss fra Westminister til Greenwich. Der fekk vi gjere ka vi ville i 3 tima før vi skulle vidare til ett museum. Mesteparten av market besto av matbuder, så einaste eg kjøpte va faktisk ei bok til 2.5 pund. Flink.
Her er litt bilde frå dagen. Enjoy

Tower of London som vi var å besøkte for to daga sia.

Her spiste vi lunsj. Merka på heile gruppa at vi er slitne og trøtte av alt som skjer, men vi har det kjempekjekt så det er absolutt vert det.

Det siste bildet er av ledarane våre. Fekk ikkje skreve ferdi innlegget istad så middagen er spist opp og vi har vert på butikken å handla frukt. No skal eg gjere litt lekse og kose meg med jordbær så snakkes vi.
-Jenny

2 kommentarer

Nicole

06.08.2013 kl.23:38

åååååå fiiiinaaa <3

Jenny Tomasgard

15.08.2013 kl.13:48

Nicole: du ja:*

Skriv en ny kommentar

Jenny Tomasgard

Jenny Tomasgard

19, Hornindal

Hei! Bloggen blir først og fremst brukt på reiser, og for at dokke heime skal få følge med på galskapen. Starta den i 2012 når eg var i London på språkreise, og tenkte eg kunne legge ut litt bilde frå turen til USA no sommeren 2015 også. Enjoy! :D Klem Jenny

Kategorier

Arkiv

hits