Ripley's believe it or not museum

I gårkveld var vi som dokke kansje skjønna i overskrifta på Ripley's believe it or not museum. Det var faktisk et ganske interresant museum, med masse forskjellige ting og utstillingar. Det er samansett av utrolige ting folk har gjort eller veldig spessielle eller kjemte mennesker. Der var også sanne tunellar som snurra rundt nåke som gjer at du føle at du er oppned, og rom berre av speil du går deg bort i. Annbefala absolutt å gå dit om dokke er/skal til London. Passa kjempebra for både store og små.

Bilde av bruskorke og knappenåler

I dag var forresten einaste dagen vi kunne sove lenge, men da begynte selfølgelig en fyr å klippe kantane utafor vinduet vårt klokka 7. Typisk. No skal vi gjere oss klar å reise til barbican station der vi skal på ett museum i 10 tida. Så blir det skule etter det.

Snakkes -Jenny :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jenny Tomasgard

Jenny Tomasgard

19, Hornindal

Hei! Bloggen blir først og fremst brukt på reiser, og for at dokke heime skal få følge med på galskapen. Starta den i 2012 når eg var i London på språkreise, og tenkte eg kunne legge ut litt bilde frå turen til USA no sommeren 2015 også. Enjoy! :D Klem Jenny

Kategorier

Arkiv

hits